Myrfjord 2016

imageHej alla fiskebröder.

Efter en härlig vecka i Myrfjord, men tyvärr storm sista dagen som tvingade oss att lämna denna gudsförgätna plats en dag för tidigt. Vi är otroligt nöjda i år, nya kanonbåtar, nöjda med fisket men mycket smått innan vi hittade dom större, lika bra boende som alltid men har vi valt att åka en månad tidigare nästa år. Som grädde på moset blev ju STORFESKAN hällekung i år 24kg som störst. Nu får ni skicka på mig lite nya bilder om vi skall ha hemsidan kvar, synd om jag tvingas lägga ner den tycker jag, hoppas ni kikar in här ibland annars är detta bara slöseri med tid och jag lägger ner pengar på webbplatsen varje år men det kan jag ta om vi skall ha den kvar. Skriv vad ni tycker på komentarer så jag vet.

 

Storfeskan

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *